Продавець Преміумстрой розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
184 відгуків
ПРЕМІУМСТРОЙ
Фільтри
Ціна
Наявність
Виробник
Країна виробник
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0018:00
  • Вівторок
    09:0018:00
  • Середа
    09:0018:00
  • Четвер
    09:0018:00
  • Пʼятниця
    09:0018:00
  • Субота
    09:0018:00
  • Неділя
    09:0015:00
Контакти
+380 (67) 549-25-33
Анжела
+380 (99) 320-69-74
Анжела Онлайн Україна
+380 (73) 132-34-19
Артур Ринок Одеса
Преміумстрой
Славіч К.А.
Семена Палія 125а, Одеса, Україна
premiumstroy.com.uaPremium.zakaz20@gmail.com
+380 (67) 549-25-33
+380 (99) 320-69-74
+380 (73) 132-34-19

Водостік Ines 120/80 мм

Ні для кого не секрет, що вода камінь точить. Тому і створюються водостоки для даху, які на сьогоднішній день є обов'язковим елементом будь-якої будови. Водостічна система ефективно вирішує завдання відведення дощових і талих вод з покрівлі в потрібне для вас місце. Сучасний ринок України представлений широким вибором виробників систем водовідведення, ми ж пропонуємо Вам придбати водостік Інес.

Водостоки INES – нова розробка польської компанії Cellfast, яка в Європі давно відома, як виробник якісних систем водовідведення Bryza. Водовідливи Інес виробляють на сучасному обладнанні з застосуванням інноваційних конструкторських розробок за французькими стандартами. Елементи виготовляються з високоякісного полівінілхлориду з додаванням спеціальних добавок, які запобігають негативний вплив навколишнього середовища, захищають від ультрафіолетового випромінювання і відповідають усім європейським стандартам. Це підтверджують лабораторні дослідження і тестування на довговічність і зносостійкість.

Висока точність виконання кожної деталі, привабливий зовнішній вигляд і широка палітра кольорів дозволяють пристосуватися до будь-особливості конструкції і гармонійно поєднуватися з архітектурним стилем споруди. Дана система призначена для бюджетних рішень без шкоди якості. Водостоки Ines виробляються в трьох кольорах: коричневий, білий, бежевий

 

ОСОБЛИВОСТІ І ПЕРЕВАГИ ПЛАСТИКОВИХ ВОДОСТОКІВ INES:

· легка вага;

· чудова звукоізоляція;

· міцність і стійкість до деформацій не залежно від перепадів температур;

· водонепроникність і відсутність корозії;

· висока стійкість до ультрафіолетового випромінювання і забезпечує довговічність кольору;

· простий монтаж водостоків;

· не вимагає спеціального догляду після установки;

· привабливий зовнішній вигляд;

· практичність і довговічність, виробник дає 10-річну гарантію.

· 

 

· 

Висока європейська якість виконання, прийнятна ціна і довгострокова гарантія на 10 років, роблять водостічні системи INES дуже популярними на ринку.

Сучасний водостік – складна система, яка складається з жолобів водостоку, водостічних труб, кутових елементів, зливів і кріпильних з'єднань. Жолоб (рынва) Ines має ширину 120 мм, а діаметр водостічної труби 80 мм

Для ефективного відводу води ділянку рекомендується обладнати зливової каналізацією. Покрівля без водовідведення може привести до передчасного руйнування фасаду і фундаменту будинку, затоплення підвальних приміщень і деформації близько розташованих споруд. Дощова вода, що стікає на всі боки, здатна розчиняти все на своєму шляху, а волога осідає на стінах, сприяє розвитку грибків і цвілі.

Інженерні підрахунки показали, що без якісного водовідведення та дренажу термін життя стін з цегли знижується на 10 років, а на дерев'яних 20, вимощення і фундамент виходять з ладу в 2 рази швидше запланованих термінів.

 

ТЕХНОЛОГІЇ ВОДОСТОКІВ ІНЕС

Пластиковий водостік Ines, незважаючи на свою низьку ціну, має ряд переваг доступних тільки для преміум класу. Наприклад каучукові ущільнювачі, які набагато довше роблять з'єднання жолоба водостоку герметичними, по відношенню до більш дешевих аналогів.

Наявність фіксуючих зубів. Вони роблять з'єднання жолоба і інших елементів, таких як кути, заглушки, лійки і муфти більш стабільними і міцними

Пластиковые водостоки Ines купить, которые Вы можете не отрываясь от монитора и даже не выходя из дома представлены на нашем сайте в различных вариантах цвета. Вы можете самостоятельно заказать водостоки для крыши Инес у нас в интернет-магазине или позвонить нашим менеджерам и они помогут с оформлением заказа. Онлайн покупка позволит сэкономить не только время, но и деньги, так как наша компания Будпартнер предлагает лучшие цены на водосточную систему Ines. Водостоки Инес цена, которых зависит от размеров кровли, у нас на сайте представлены в широком ассортименте цветов. Якщо у Вас виникли питання, пов'язані з вибором або монтажем водостічних систем Ines, телефонуйте, наші фахівці нададуть вичерпну консультацію і відповіді на усі ваші запитання.

 

 

 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner